Een Travellerspoint blog

Madrid 09/09/2015

Met de fiets Madrid bezoeken

overcast 26 °C

Voormiddag
We waren met een stuk of 10 Belgisch meisjes en twee Friese vrouwen. Leuke fietstocht door kleine steegjes en over gezellige pleintjes. Een stadsbezoek per fiets zal altijd onze favoriete manier blijven om een stad te bezoeken. Een drie uren durende rondrit, met uiteraard een stop voor koffie en tappas, geeft in relatief korte tijd een goed beeld van een stad. En onze (nederlandse) gids hield af en toe stops om ons info te verstrekken. Zo ontdekten we dat Madrid heel veel pleintjes, kerken en musea heeft en goede Duitse fietsen met moderne naafversnellingen.
Achteraf in de pasadiso San Ginés de "Chocolateria San Ginés" bezocht en ons toch maar eens gewaagd, niettegenstaande de vele calorieën, aan de "chocolate con churros" lekkernij.
Selma en Frank kwamen ons na een lange wandeling doodmoe vervoegen op het vertrouwde hotelterras. Een warm bad zal deugd doen.

Geplaatst door Jan Van Acker 4:50 Gearchiveerd in Spanje Tagged madrid

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint